Logo - Webshop
Stengalleriet - Webshop
Interiørbillede
Interiør fra udstillingen Forår 2010
Birthe Rågård, keramik og Ruth Juul, maleri
Denne side skal i princippet kun betragtes som en præsentationsside. I første omgang fortæller den lidt om, hvilke typer smykker galleriets to kunsthåndværkere Lis Kubel og Jørgen Kjær Poulsen fremstiller, og her skulle det gerne fremgå, at det primært drejer sig om unikaarbejder. Dernæst viser siden også, hvilket prislag udvalget af smykker og kæder bevæger sig indenfor.

Det, inspirationssiden ikke tilnærmelsesvis kan vise, er det brede udvalg af sten- og perlekæder samt smykker i sten, der til dagligt kan fremvises i Stengalleriet. Ligeså kan den heller ikke vise noget om alle de specialopgaver, de to kunstnere løbende har løst. Det kan til eksempel være Lis Kubel, som helt frem til 25. april 2009, hvor hun dør, havde haft til opgave at forandre og dermed forny en sten- eller perlekæde, der havde ligget længe i smykkeskrinet, fordi den var blevet umoderne. På den anden side kan Jørgen Kjær Poulsen stadig have til opgave at lave et interessant smykke af en sten, som en kunde henter hjem fra en ferie i udlandet eller finder på en dansk strand.

Derfor inviterer Jørgen Kjær Poulsen alle, der har interesse for ferskvandsperler, stenkæder og smykker til et besøg i Stengalleriet i Horsens. Her er der altid gratis omvisning, hvor Jørgen Kjær Poulsen meget gerne vil fortælle nogle af de mange historier, der hører til smykkerne, og vise den store samling af fossiler og mineraler. Se kørevejledning under kontaktinfo.

Ring venligst i forvejen om besøg på tlf. 25 31 93 43.