Logo - Gæsteudstillere
Stengalleriet - Gæsteudstillere

Nina Lund - Keramiker & Jean-Francois Thieron - Keramiker

Lund og Thieron, Illustration 1
Cône 2014: Krukke 85x32 cm
Jean-Francois Thierion
To keramikere, to separate værksteder under samme tag var udgangspunktet, da de startede Keramikværkstedet i 1998 og det er det stadig. De kom fra keramikerlandsbyen La Borne i Frankrig med stærke rødder i den franske stentøjstradition, men arbejder nu med vidt forskellige udtryk.

Krukker er stadig den fælles betegnelse, der kan bruges om deres respektive arbejder - fra Jean Francois Thierions store hånddrejede unika krukker, Lund og Thieron, Illustration 2
Vase, Nina Lund
dekoreret med begitninger og brændt i en gasovn ved 1280 til Nina Lunds brugsting og på det seneste bænke og taburetter.

Når krukkerne har været gennem to brændinger drager de ud i verden. Jean Francois Thierion udstiller mest i udlandet, England, USA, Tyskland, Holland og sidste år to store separat udstillinger i Frankrig. Nina Lund sælger til butikker i Norge og Sverige og udstiller på udstillinger både i Danmark og udlandet, men begges krukker sælges også fra værkstedet i den gamle insulinfabrik, hvor man er meget velkommen til at komme forbi og se hvad de laver.


Nina Lund
Keramikværkstedet
Hedegårdvej 13, DK-7361 Ejstrupholm
Tel.: (45) 75 77 36 86 - Fax.: (45) 75 77 36 85

Hjemmeside - E-mail

Til toppen